google473de30d505b2d48.html

Scheppach Air Force 5 olajmentes táskakompresszor - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

Scheppach Air Force 5 olajmentes táskakompresszor

A Scheppach AIR FORCE 5 egy kicsi, de nagyon hasznos segítőtárs, amely használható mind a hagyományos 230 V-os elektromos hálózatával, mind az autók 12 V-os csatlakozójával. 

Ez nem csak egy praktikus, kicsi és könnyű kompresszor, amelyet a műhelyben vagy a garázsban használhat, hanem út közben, külső helyszíni munkák alkalmával, vagy utazásnál, vagy akár lakókocsiban. Kezelése nagyon egyszerű. 

A digitális kijelzőn látható az aktuális nyomás értéke. Ez állítható 0,1 - 8 bar közötti tartományban, amely elérése esetén a kompresszor automatikusan kikapcsol. 

A max. 8 baros teljesítménynek és a számos fújófejnek köszönhetően könnyedén használható kerekek, labdák, matracok, csónakok stb. gyors és egyszerű felfújásához. 

A tartozékok, két elektromos tápkábel és a 0,6 m-es levegőtömlő okosan a készülék belsejében van elhelyezve, így biztosan semmi sem tűnik. A kényelmes fogantyúnak köszönhetően könnyen mozgatható. 

A kompresszor a legmodernebb olajmentes motorral van felszerelve, így nincs szükség az olajszint ellenőrzésére, utántöltésére, cseréjére stb. és az ezzel kapcsolatos karbantartásra, ezáltal a gép bármikor készen áll a munkára. 

Méretei és csupán 1,9 kg súlya ideálissá teszi használatát kempingezésnél vagy más outdoor aktivitásnál is.

Motor: 230 V, 50 Hz (vagy autós konnektor 12 V)
Max. nyomás (bar): 8
Szívóteljesítmény (l/min): 36

- Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.  

17 990 Ft