google473de30d505b2d48.html

Scheppach DP 60 állványos fúró - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

A Scheppach DP 60 állványos fúró ideális otthoni barkácsműhelyekbe. A profi komponenseknek köszönhetően nagyon pontos és könnyen vezérelhető. Az erős motornak, kétfokozatú meghajtásnak (1. fokozat, amikor nagy erőkifejtésre van szükség és 2. fokozat, amikor magas fordulatszámra van szükség), elektronikus fordulatszám szabályozásnak köszönhetően, mindig az ideális fúrási paraméterek állíthatók be. 

A nagy digitális kijelző mutatja az aktuális fordulatszámot, ill. a fúrási mélységet. Így nagyon leegyszerűsödik a használata ismétlődő, azonos méretű fúrások esetén. A pontosságot továbbá segíti a pontos lézeres kereszt központosító, a munkaterület LED megvilágítása, a nagy, mindkét oldalra felszerelhető, puhított, csúszásgátlós forgatható markolat (jobb- és balkezeseknek is ideális) és a profi automatikus gyorsbefogós tokmány. A munkaasztal gyorsbefogóval (ami lehetővé teszi a kör alakú munkadarabokat is) van ellátva. Ugyanakkor használható a standard tartozék párhuzamvezetővel is. 

A gép természetesen megfelel a legújabb EU-s biztonsági előírásainak, pl. a gép homlokterében elhelyezett kapcsoló, átlátszó tokmányvédő stb. A gép stabil talapzaton van elhelyezve, a csavarokkal rögzíthető munkapadra, asztalra stb.

Műszaki adatok:

Motor: 230V, 50 Hz
Teljesítmény (W): 710
Meghajtás: kétfokozatú
Fordulatszám (fordulat/perc): 170-880 / 490-2600
Munkaasztal méretei (mm): 350x 300 x 30
Tokmány: 1,5- 13
Tokmány-alaplemez max. távolság (mm): 280
Fúrás fa (mm): 40
Fúrás acél (mm): 13
súly (kg) 8,2 

- Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek. 

44 990 Ft