google473de30d505b2d48.html

Scheppach HC 25 Si olajmentes kompresszor - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

Scheppach HC 25 Si olajmentes kompresszor

A Scheppach HC 25 Si egy csendes olajmentes kompresszor, amely alkalmas olyan helyekre is, ahol kritérium az alacsony zajterhelés. 

A 60 dB-es zajszintje nagyjából megfelel egy gyorsforraló forrási zajszintjének, azaz használat közben szinte fel sem tűnik, hogy a kompresszor működik. 

További előnye az olajmentes technológia, amely következtében nem kerül sor olaj párolgásra sem a tartályba sem a további levegőáramba Ez lehetővé teszi a használatát akár élelmiszerek közelében, vendéglátásban vagy lakkozó műhelyekben. 

Az olajmentes technológia továbbá minimális karbantartást igényel. A Scheppach ugyancsak megoldotta a csendes kompresszorok általános hátrányát, az alacsony szívóteljesítményt. 

Az új technológiának köszönhetően 230 l/perc teljesítményre képes, ami szinte duplája a hasónló készülékeknek és akár vetekszik a hagyományos (nem halk) kompresszorok teljesítményével. A 24 literes tartály a sűrített levegő tárolására szolgál és a motor csak akkor kapcsol be automatikusan, ha a nyomás kívánt szint alá csökken. 

A tartály továbbá lehetővé teszi, hogy egy multifunkciós segítőre találjunk ebben a kompresszorban. Ennek köszönhetően, az általános fújáson kívül, pneumatikus szerszámok üzemeltetésére is alkalmas. 

A kompresszor természetesen nyomásmérővel is el van látva, amellyel a munkanyomás ellenőrizhető. A fogantyú és a kerekek nagyban megkönnyítik a szállítást és mozgatást.

A rezgéscsillapító talp pedig nyugodt üzemelést biztosít.

Teljesítményfelvétel: 1500 W

Feszültségigény: 230 V

Űrtartalom: 24 l

Max. nyomás: 8 bar

Teljesítmény: 220 l/perc

Sebesség: 2850 rpm

Súly: 23 kg

Méret: 58 × 25 × 55 cm

- Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek. 

49 990 Ft