google473de30d505b2d48.html

Scheppach HC 26 O Olajmentes Kompresszor ajándék tömlővel + szettel - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült használt termékek.

A Scheppach HC 25 o- ideális segítség minden háztartásban. Nagyon egyszerű karbantartást igényel. A kompresszor egyrészt olajmentes technológiával ellátott szivattyúval rendelkezik, így soha nem kell figyelni az olajszintet, másrészt a legmodernebb indukciós motorral van felszerelve. 

Tulajdonképpen ez a motor sem igényel karbantartást, a kisebb darabszámú mozgó alkatrésznek és a még kisebb számú súrlódási felületeknek köszönhetően, ennek a motornak az élettartama többszöröse a hagyományos kommutátoros motorokénak. 

Ráadásul lényegesen csendesebb.
A tartály a sűrített levegő tárolására szolgál, így a motor csak abban az esetben kapcsol be, amikor a levegőnyomás lecsökken a kívánt szint alá. 

A levegőtartály térfogatának köszönhetően összetettebb munkákat is végezhet a géppel. A kompresszorhoz hozzá lehet csatlakoztatni például a tűzőgépet, a mosópisztolyt, a fúvópisztolyt, egyéb pneumatikus szerszámokat, vagy a festékszóró pisztolynak köszönhetően megbirkózik a könnyebb festési munkákkal is.

Az autógumik felfújásánál nagyra értékelhetik a könnyen beállítható nyomásszintet, amit egyszerűen ellenőrizhetnek a beépített manométer segítségével. 

Az olajmentes technológiának köszönhetően kiválóan alkalmas a söröshordók nyomásának biztosításához is.
A kiegészítő markolat és a kerekek megkönnyítik a gép könnyű kezelhetőségét.

Feszültség 230 V
Teljesítmény (W) 1100
Levegőtartály térfogata (l) 24
Max. nyomás (bar) 8
Szívóteljesítmény (l/min) 130
Szívóteljesítmény (l/min) 165
Fordulatszám (ot/min) 2850
Üzemi nyomásszabályozás Igen
Motor 230 V, 50 Hz

- Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült használt termékek. 

37 990 Ft