google473de30d505b2d48.html

Scheppach HC 51 Si Csendes olajmentes kompresszor 50L - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

Scheppach HC 51 Si Csendes olajmentes kompresszor 50L

Scheppach HC 51 Si egy csendes, olajmentes 50 literes kéthengeres kompresszor. A Scheppach HC 51 Si egy csendes, olajmentes, kéthengeres kompresszor, amely olyan helyeken és üzemekben is alkalmazható, ahol az alacsony zajszintre vonatkozó magas követelményeket támasztanak.
A 60 dB (A) zajszint nagyjából egy buborékos vízforraló szintjén lévő zajszintet jelent, így a gyakorlatban csak minimálisan fogja érzékelni ennek a kompresszornak a zaját. További előnye az olajmentes technológia, ami azt jelenti, hogy nem jut olajgőz a levegőgyűjtőbe vagy tovább a légkészülékbe. Ez jól jön az élelmiszeriparban, speciális festési munkáknál vagy akár csapolóberendezések nyomás alá helyezésekor.

Az olajmentes technológia az egész gép sokkal alacsonyabb karbantartási igényét is jelenti. A Scheppach kiküszöbölte a csendes kompresszorok egyik gyakori hátrányát is, nevezetesen a viszonylag alacsony szívóteljesítményt. Az új technológiának köszönhetően a 300 l/perc szívóteljesítmény majdnem kétszerese a szokásosnak, és teljesen összehasonlítható a hagyományos kompresszorokkal.
Akompresszor nagy, 50 literes légkamrája sűrített levegőtartályként szolgál, így a motor csak akkor kapcsol be automatikusan, ha a légnyomás a szükséges szint alá csökken. A légkamra emellett jelentősen kibővíti a kompresszor képességeit, így a gép igazi multifunkcionális segédeszközzé válik. Ennek köszönhetően a szokásos felfújáson és leeresztésen kívül a kompresszorral a különböző pneumatikus szerszámokkal (tűzőgép, szögelőgép stb.) igényesebb műveleteket is végezhet.
A kompresszor légnyomásmérővel és nyomásmérővel van felszerelve az üzemi nyomás ellenőrzéséhez. A kiegészítő fogantyú és a görgők lehetővé teszik a gép könnyű kezelését, a rezgésgátló talp pedig biztosítja a gép zavartalan működését.

Műszaki adatok:
Teljesítmény : 1500 W
Levegőtartály kapacitása : 50 l
Max. nyomás : 8 bar
Szívási teljesítmény : 300 l/min
Zajszint : 60 db
Üzemi nyomásszabályozás : Igen
Motor típusa : 230 V. 50 Hz 

Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

69 990 Ft