google473de30d505b2d48.html

Scheppach HL 1050 Rönkhasító 10T AKCIÓ! - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült használt termékek.

A Scheppach HL 1050 nagy teljesítményű rönkhasító elsősorban az átlagos otthoni tűzifa igényt meghaladó felhasználók részére ajánlott. Az erős 3, 0 kW-os, indukciós motornak köszönhetően akár 10 tonna hasítóerő kifejtésére alkalmas. 

A kifejezetten gyors és automatikus munkahenger visszaállási rendszer, kétkezes kezelés, alacsony talplemez és az integrált rönkemelő lehetővé teszi az akár 1040 mm hosszúságú rönkök gyors és biztonságos hasítását. 

A különlegesen kialakított hasítóék megbirkózik akár a nagyobb átmérőjű rönkökkel is. A legmodernebb szénkefe nélküli villanymotornak köszönhetően magasabb teljesítmény érhető el, kevesebb áram felhasználásával, aminek következtében Ön akár még pénzt is takaríthat meg. 

A gép Vario rendszerrel rendelkezik, ami lehetővé teszi a hasítópálya hosszának igény szerint beállítását, ami további elektromos energia- és időmegtakarítást jelent. 

A három kerék és a lehajtható oldalsó támasztók megkönnyítik a szállítást és a kis helyen történő tárolást. A gép teljes konstrukciója a lehető leghosszabb élettartamra lett tervezve, a Scheppach nagy, professzionális rönkhasítóiból kiindulva. 

A rönkhasító nagyon stabil, minőségi acél alapanyagokból készül, ugyancsak minőségi porfestéssel ellátva. Ugyancsak nagy előnyt jelent, hogy a gép összeszerelt állapotban kerül értékesítésre, ill. további előny a meghosszabbítható garancia, és Európa legnagyobb rönkhasító gyártójának szerviz háttere. 

Műszaki adatok:
Hasítóerő (t): 10
Motor 400 V, 50 Hz, indukciós
Teljesítmény (W): 3000
Hasítási sebesség (cm/s): 6
Visszaállási sebesség (cm/s): 22, 5
Rönk hossza (cm): max. 104
Rönk átmérő (cm): 41.5
Olajtartály (l): 7.5

- Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült használt termékek. 

AKCIÓS: 289.990-ft helyett 249.990-ft

249 990 Ft