google473de30d505b2d48.html

Scheppach HL 1650 - rönkhasító 16 T (400 V) - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült használt termékek.

A Scheppach HL 1650 csúcsteljesítményű rönkhasító elsősorban az átlagos otthoni tűzifa igényt meghaladó felhasználók részére ajánlott. Az erős 3,5 kW-os, indukciós motornak köszönhetően akár 16 tonna hasítóerő kifejtésére alkalmas. 

A kifejezetten gyors és automatikus munkahenger visszaállási Rendszer, kétkezes kezelés, alacsony talplemez és az integrált rönkemelő lehetővé teszi az akár 1040 mm hosszúságú rönkök gyors és biztonságos hasítását. 

A különlegesen kialakított hasítóék megbirkózik akár a nagyobb átmérőjű rönkökkel is. A legmodernebb szénkefe nélküli villanymotornak köszönhetően magasabb teljesítmény érhető el, kevesebb áram felhasználásával, aminek következtében Ön akár még pénzt is takaríthat meg. 

A gép Vario rendszerrel rendelkezik, ami lehetővé teszi a hasítópálya hosszának igény szerint beállítását, ami további elektromos energia és időmegtakarítást jelent. 

A három kerék és a lehajtható oldalsó támasztók megkönnyítik a szállítást és a kis helyen történő tárolást. A gép teljes konstrukciója a lehető leghosszabb élettartamra lett tervezve, a Scheppach nagy, professzionális rönkhasítóiból kiindulva. 

A rönkhasító nagyon stabil, minőségi acél alapanyagokból készül, ugyancsak minőségi porfestéssel ellátva. Ugyancsak nagy előny jelent, hogy a gép összeszerelt állapotban kerül értékesítésre, ill. a meghosszabbítható garancia és Európai legnagyobb rönkhasító gyártójának szerviz háttere.

Hasítóérő: 16t
Motor: 400V, 50Hz, indukciós
Teljesítmény: 3500W
Hasítási sebesség: 4cm/másodperc, 22,5cm/másodperc
Visszaállási sebesség: 5cm/másodperc
Rönk hossza: max.14cm
Rönk átmérő: 50cm
Olaj tartály: 8L

Súly: 195kg
Magasság: 1440mm
Hosszúság: 1350mm
Szélesség: 2280mm

- Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült használt termékek. 

349 990 Ft