google473de30d505b2d48.html

Scheppach HL 815 rönkhasító 380V 8T - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

A Scheppach HL 815 ideális választás az otthoni tűzifa elkészítésére. Az új szerkezetnek köszönhetően a gép kimagasló teljesítményű és stabil még a méretesebb rönkök hasítása esetén is. 

Nagyon felhasználóbarát a modern indukciós motorja is, a transzportmarkolat, kerekek és alacsony súly általi egyszerű mozgathatóság, ill. a munkahenger gyors mozgása, ami által jelentősen csökken a munkaidő. 

A biztonsági elemek nagyon jól átgondoltak (munkaasztal szélesítés, rönktartó), így tökéletesen védik a felhasználó biztonságát. Robusztus szerkezete és Európa legnagyobb rönkhasító gyártójának szervizháttere hosszú élettartamot garantál. 

A gép könnyedén birkózik meg a különböző, 10-55 cm közötti, hosszúságú rönkökkel. A rönkhasító használható, külön tartozékként vásárolható feszítőékkel, vagy négyvállas hasítóékkel is. 

Ezek nagy segítséget nyújthatnak a keményebb, vagy hosszabb rönkök hasítása esetén. A Scheppach kiválóan átgondolt technológiája mindig időt és pénzt takaríthat meg az Ön részére. 

Ennek alapja a Vario Rendszer, aminek köszönhetően egyszerűbben és pontosabban állíthatja be a munkahenger szükséges munkahosszát, attól függően, éppen milyen hosszú rönköt hasít. 

A harmadik nagy előnye versenytársaihoz képest az új generációs szivattyú, mely alacsonyabb motor teljesítmény igény mellett is azonos nyomást biztosít. Ezeknek az előnyöknek köszönhetően egy időegység alatt nagyobb mennyiségű hasítóciklus végezhető mind más hasonló hasítók esetén. 

A munka így nemcsak hamarabb lesz kész, de még az elektromos energián is spórolhat.

Motor: 380V, 50 Hz
Teljesítmény: 3000W
Fordulatszám: 3000/perc
Hasítóerő: 8t
Hasítási sebesség: 4cm/másodperc
Visszaállási sebesség: 10cm/másodperc
Rönk hossza: 10-55cm
Rönk átmérő: 45cm
Munka asztal magassága: 815mm
Munka asztal méretei: 310x330mm
Olajtartály: 4L

Súly: 100kg
Magasság: 920mm
Hosszúság: 690mm
Szélesség: 1520mm

- Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek. 

199 990 Ft