google473de30d505b2d48.html

Scheppach HP 1200 lapvibrátor 60kg - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült használt termékek. .

Scheppach HP 1200 lapvibrátor 60kg

Motor: Loncin, OHV, 4-ütemű
Motor térfogata: 196 ccm
Teljesítmény: 4,8 kW / 6,5 LE
Üzemanyagtartály térfogata: 3,5 l
Talplemez mérete: 450 x 350 mm
Rázóerő: 15 000 N
Tömörítő mélység: 25 cm
Rezgésszám: min. 5 700 / perc
Haladási irány: előre
Sebesség: 25 m / perc (600 m2/ óra)
Védett ékszíj: igen
Gázszabályozás a vezetőkaron: igen
Leszerelhető vezetőkar: igen
Rezgéscsillapító vezetőkar: igen

Használható az árkok és a fal alapozások mentén, illetve a tartópillérek körüli munkálatoknál. Egyszerű, de nagyon masszív konstrukcióval rendelkezik, így ideálisan alkalmazható olyan nehéz körülmények között is, amelyekben a hasonló gépek általában működnek. 

A gép legfontosabb előnye a megbízható, 196 cm3-s erőteljes motor, és a masszív, egy darabból készült öntvény talplemez, ami ennek köszönhetően, maximálisan ellenáll a törésnek. 

A talplemez lekerekített szélekkel rendelkezik, és a formája miatt kényelmesen lehet vele dolgozni a sarkokban is. Egyedülálló a gép kiegyensúlyozottsága és előre menetele is, minimális oldalsó csúszással. 

A gép előre haladási ereje úgy van szabályozva, hogy a kezelő könnyedén tudja esetleg a hátrameneti irányt is választani. A gép komplett alapfelszereléséhez további kiegészítő elemek tartoznak, amelyek más gépeknél csak felár ellenében kaphatók: pld. markolat, védő fémkeret, gumitalplemez térburkolatok tömörítéséhez és kerekekkel ellátott alvázszerkezet a könnyű terepjáráshoz.

- Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült használt termékek. 

120 000 Ft