google473de30d505b2d48.html

Scheppach MS 150-46 E Önindítós fűnyíró multifunkciós, önjáró - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

Scheppach MS 150-46 E  Önindítós  fűnyíró 

Ez a benzines fűnyíró az ideális választás a közepes méretű gyepekhez. Kemény munkára és hosszú élettartamra van tervezve. Ugyanakkor nem nélkülözi a praktikus, kényelmi megoldásokat. 

Ezek közül az első az elektromos indítás, amely lehetővé teszi az indítást egyetlen gombnyomással. Az automata szívatónak köszönhetően nincs szükség manuális szívatásra és berántó zsinór húzogatásra. 

Ugyanakkor, igény esetén, természetesen a berántóval is indítható a motor. Ez egy modern, 150 cm3-es motor, ami akár a magas, vagy nedvesebb fűvel is megbirkózik. 

A füvet többféle módon képes feldolgozni. Hagyományosan összegyűjti a gyűjtőkosárba, vagy, a standard tartozék mulcsozó dugó segítségével, képes mulcsoni, ami biotrágyaként szolgálhat a terepen. 

E mellett, természetesen oldalra, vagy hátra is ki tudja dobni a levágott füvet. A gép erős acél alvázzal, minőségi, heavy-duty GT Transmission meghajtással, a könnyebb manőverezést elősegítő, nagy kerekekkel, tágas, telítettségjelzős gyűjtőkosárral, központi vágásmagasság állítással, ergonomikus, állítható, puhított markolatú tolószárral és a vágótér könnyű tisztítását lehetővé tevő fúvóka csatlakozóval rendelkezik. A tárolásnál és a szállításnál nagy segítséget jelent az összecsukható tolószár.

Motor: 4-ütemű, OHV

Hengerűrtartalom: 150 cm³

Max. teljesítmény: 2,7 kW / 3,7 LE

Indítás: elektromos / berántó

Indító akkumulátor: Li-Ion

Munkaszélesség: 46 cm

Kosár: 55 l, telítettségjelzővel

Központi vágásmagasság állítás: 7-fokozat, 25-75 mm

Mulcsozás: igen

Oldal kidobás: igen

Golyós csapágyazás: a kerekekben

Tolószár: ergonomikus, összecsukható, puhított

Alváza: acél

- Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek. 

99 990 Ft