google473de30d505b2d48.html

Scheppach MS 225-53 E benzines Önindítós fűnyíró - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

Scheppach MS 225-53 E benzines Önindítós  fűnyíró 

Ideális választás közepes és nagyobb területek levágásához. Kemény munkára, hosszú élettartamra tervezték, figyelembe véve a praktikus és komfortos elemeket is, amelyek megkönnyítik a munkát.

 A fűnyíró talán legkényelmesebb eleme az egy gombnyomással történő elektromos indítási lehetőség. Az indítás előtt nincs szükség manuális üzemanyag befecskendezésre, mert a motort automata üzemanyag szivatóval látták el. 

Szükség esetén lehetőség van arra, hogy a gépet a klasszikus módszerrel, a berántó zsinór segítségével indítsák el. A fűnyíró nagy 53 cm-es vágási szélességgel és egy nagyon erős 224 cm3- es motorral rendelkezik, amely kiválóan megbirkózik a magasabb vagy nedvesebb fűvel, esetleg az erősebb és sűrűbb gyomnövénnyel is. A fűnyíróval levágott fű többféle módon kezelhető. 

Vagy klasszikusan összegyűjtheti a füvet a nagy gyűjtőkosárba, vagy a mulcsozásnak köszönhetően (mulcsozó ék alaptartozéka a gépnek) a fű visszakerülhet a talajba trágyaként, továbbá lehetőség van a fű oldalsó és hátsó kidobására is. 

A fűnyírót szilárd acél alvázzal és kiváló minőségű GT Transmission váltóval látták el. Továbbá a gépnek nagy hátsó kerekei vannak, melyek megkönnyítik a géppel történő manőverezést, rendelkezik telítettség kijelzővel ellátott tágas gyűjtőkosárral, központi vágási magasság beállítási lehetőséggel, ergonomikus, lágy bevonatú és állítható tolókarral, elülső markolattal és fúvókával az alváz tisztántartásához. 

A könnyű szállíthatóság és tárolás érdekében a tolókar gyorsan összecsukható. A fűnyíróval óránként 53 cm vágási szélességgel kb. 1600 m2 terület vágható le.

Motor: 4-takt, OHV
Hengerűrtartalom (ccm): 224
Max.teljesítmény (Kw/Hp): 5,2 / 7
Munkaszélesség (cm): 53
Gyűjtőkosár (L): 65
Indítás: elektromos 
Vágásmagasság állítása:7 fokozat, 25-75 mm
Alváz:acél

Golyóscsapágy a kerekekben: Igen
Ergonómikus tolókar: Igen
Mulcsozó leeresztő: Igen
Fűgyűjtő telítettség jelző: Igen
Oldalkidobás: Igen
Oldalsó deflektor: Igen 

Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek. 

139 990 Ft