google473de30d505b2d48.html

Scheppach MS 226-53SE fűnyíró 224cm3, 6 LE - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

Scheppach MS 226-53SE fűnyíró

A kerekes hajtású, 53 cm széles benzines fűnyíró ideális minden nagy gyepű kert tulajdonosának. Csökkentse a kaszálási időt, és több területet dolgozzon fel kevesebb idő alatt.

Erőteljes 224 cm³ négyütemű benzinmotor 6 LE-vel

XXL vágási szélesség 53 cm

Professzionális GT sebességváltóval az extra nagy nyomaték és különösen nagy teljesítmény érdekében

Integrált tisztítási funkció a villámgyors tisztításhoz

Robusztus 65 literes fűfogó szintjelzővel

Dupla összecsukható fogantyú a könnyű és rendkívül helytakarékos tároláshoz

Beépített oldalsó és hátsó kisülés, valamint mulcsozó funkció a professzionális eredmények érdekében

Könnyű kaszálás lejtőn is a kapcsolható kerékhajtásnak köszönhetően

Központi 7 irányú vágási magasság állítás (25-75 mm)

Nagy füvesített kert? Nagy fűnyíró! Az MS226-53 SE az ideális választás!  

Ez a nagy teljesítményű, 224 cm³-es 4 ütemű 6 lóerős benzinmotoros fűnyíró minden kerttulajdonos álma. Akár 1800 m² -es területre is. 

A kényelmi fogantyúnak, a nagyméretű, golyóscsapágyas kerekeknek és a kapcsolható kerékmeghajtásnak köszönhetően még a dombos kertet vagy a füves lejtőt is nagyon könnyű kaszálni. 

Tényleg időt takaríthat meg az XXL 53 cm-es vágási szélességével, amely rövidebb idő alatt lehetővé teszi a hatékony fűnyírást. A robusztus, 65 l-es fűjelző szintjelzővel is segít csökkenteni a kaszálási időt, mivel rengeteg helyet kínál a kaszált fű számára, és ritkábban kell üríteni, mint a kisebb gyűjtőkosaraknál. 

A rendkívül nagy nyomatékot és különösen nagy teljesítményt nyújtó professzionális GT sebességváltóval az MS226-53 SE a magas fűben is utat tör magának . 

A központi 7 fokozatú vágásmagasság állítással 25-75 mm-es gyep magassága állítható egyetlen mozdulattal. Legyen szó rövid pázsitról vagy magas árnyékú gyepről , az év első vagy utolsó vágásáról - az MS226-53 SE megfelel az egyéni követelményeknek, és az eredmény professzionális eredmény. 

Azok, akik inkább kaszálás helyett a talajtakarást szeretnék, örülni fognak ennek a fűnyírónak is. Az integrált talajtakaró funkció segítségével a kivágásokat aprítják, hogy műtrágyaként maradhassanak a gyepen.

 A talajtakaró funkciónak köszönhetően a levágott gyep egyenletesen oszlik el az oldalsó ürítésen keresztül, és egyúttal megakadályozza, hogy cipőn és lábakon landoljon.

Végül a fűnyíró acél háza villámgyors a víz csatlakozás és az integrált tisztítási funkció révén fűmaradványoktól mentes lesz. A kétszer behajtott fogantyúval helytakarékos módon tárolható a következő használatig és a tél folyamán.

- Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek. 

104 990 Ft