google473de30d505b2d48.html

Scheppach MS150-42 önjárós, benzines fűnyíró 3.7Le - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

Scheppach MS150-42 önjárós, benzines fűnyíró

Teljesítmény, minőség és dizájn minden rendben van az MS150-42-vel. 3, 7 LE-s teljesítményével és 42 cm-es vágási szélességével egy erős, mégis jól manőverezhető fűnyíró kis és közepes méretű kertekbe. Önjáró, 7-szeres vágásmagasság-állítás, 45 literes gyűjtődoboz és mulcsozási funkció még nehéz terepen is sokoldalú tehetséggé teszi. A tisztítási funkció megkönnyíti a végső tisztítást.
Erőteljes 4 ütemű benzinmotor
42 cm vágási szélesség
Integrált tisztító funkció vízcsatlakozással
Robusztus 45 literes gyűjtődoboz szintjelzővel
Szövetfogó műanyag borítással a hatékony feltöltéshez és könnyű ürítéshez
Összecsukható fogantyú az egyszerű és helytakarékos tároláshoz vagy szállításhoz
Központi vágási magasság állítás 7 fokozatban (25-75 mm)
A scheppach MS150-42-vel a pázsit szinte lenyírja magát.A kerékhajtásnak köszönhetően a praktikus fűnyíró önfutó, és nagyban megkönnyíti az egyenetlen gyepek nyírását.
Az erős 4 ütemű benzinmotorral és professzionális, nagy nyomatékú sebességváltóval felszerelt MS150-42-t nagy teljesítményre és hosszú élettartamra tervezték. Magasabb vagy nedves füvet is lenyír saját hajtással, de a fűnyíró kompakt kialakításának köszönhetően továbbra is könnyen manőverezhető keskeny telkeken. 42 cm-es vágásszélességével és 45 literes fűgyűjtőjével ez a fűnyíró különösen alkalmas kis és közepes méretű kertek számára. Ha a szintjelző azt mutatja, hogy a gyűjtőedény megtelt, akkor azt pillanatok alatt ki lehet venni a rögzítésből és a komposztba vagy biotárolóba üríteni. Ha valami jót szeretne tenni a pázsitjával, használhatja az integrált talajtakaró funkciót. Fűnyírás és műtrágyázás egy lépésben a professzionális végeredményért.
Végül a vízcsatlakozóval ellátott integrált tisztító funkció gondoskodik arról, hogy a levágott fű eltávolításra kerüljön az acélházból. Ezzel nem csak hosszabb ideig élvezheti a készüléket, hanem tisztán tartja a parkolt fűnyírót is. Ez nagyon kevés helyet igényel az összecsukható fogantyúnak és a kis, mindössze 53 cm-es teljes szélességnek köszönhetően. Ez nemcsak a szállítást könnyíti meg, hanem a kerti fészerben vagy garázsban való tárolást is.

  • Erőteljes 4 ütemű benzinmotor 3,7 LE teljesítménnyel
  • 42 cm vágási szélesség
  • Integrált tisztító funkció vízcsatlakozással
  • Robusztus 45 literes gyűjtődoboz szintjelzővel
  • Szövetdoboz műanyag borítással a hatékony feltöltéshez és könnyű ürítéshez
  • Összecsukható fogantyú az egyszerű és helytakarékos tároláshoz vagy szállításhoz
  • Központi vágási magasság állítás 7 fokozatban (25-75 mm)

Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

74 990 Ft