google473de30d505b2d48.html

Scheppach MS175-51 - Önjárós fűnyíró - 5.4Le - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

Scheppach MS175-51 - Önjárós fűnyíró - 5.4Le

Az MS175-71 modellel a Scheppach egy erőteljes benzines fűnyírót mutat be, amelyet könnyedén kezelhet és manőverezhet. 

A kerékhajtásnak köszönhetően a golyóscsapágyas kerekekkel könnyedén kezelheti még a kis emelkedőket is, és leküzdheti a nehéz terepet is. 

Az oldalsó és hátsó kidobás mellett a modell mulcsozási funkcióval is rendelkezik, így a nyesedéket trágyaként hagyhatja a területen. Tartalmaz egy lenyűgöző 65 literes tárolódobozt is. 

A kívánt vágási magasságot központilag 25-70 mm között állíthatja be, és a jó vágási teljesítménynek és az erőteljes 5, 4 LE-nek köszönhetően még egy kicsit magasabb fű sem okoz gondot . 

  • Erős teljesítmény: erőteljes, 171 cm³-es motor és 51 cm-es vágási szélesség
  • Gyors tisztítás : integrált tisztító funkció vízcsatlakozással
  • A professzionális hajtóműveknek köszönhetően különösen tartós
  • Helytakarékos tárolás az összecsukható fogantyúnak köszönhetően

Könnyű manőverezés bármilyen terepen

Nem számít, milyen a terep, ez a fűnyíró a megfelelő társ az Ön oldalán. A professzionális sebességváltónak és a nagy nyomatéknak köszönhetően még a dús fűvel is megbirkózhat ezzel a készülékkel. A dupla golyóscsapágyas kerekek a manőverezést is gyerekjátékká teszik.

Könnyű tisztítás és ártalmatlanítás

A fűnyíró nagy előnye a könnyű tisztítás. Ez a modell integrált vízcsatlakozással rendelkezik. Egy másik nagy plusz: a talajtakaró funkció. Szükség esetén a nyesedéket olyan apróra vágja, hogy gyűjtődoboz nélkül közvetlenül a gyepen maradjon, ahol értékes műtrágyaként szolgál. A 65 l-es gyűjtődobozt természetesen továbbra is fel lehet szerelni és a nyesedéket a komposztra dobni.

A fűnyíró ideális nagy kertekbe, ahol nagy kihívások várnak megoldásra. Éppen ezért a készüléket kifejezetten a stabilitás és a tartósság jegyében tervezték.

FIGYELEM: Vegye figyelembe a kezelési útmutatóban található biztonsági előírásokat.

- Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

94 990 Ft