google473de30d505b2d48.html

Scheppach PX-RRM-500Wi robotfűnyíró - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült használt termékek.

Scheppach PX-RRM-500Wi robotfűnyíró

A Practixx robotfűnyíró PX-RRM-500Wi közepes méretű 

(akár 500 négyzetméteres) kertek fűnyírására is alkalmas, és akár 35%-os lejtést is könnyedén kezel. 

Kézzel vagy automatikusan vezérelhető egy alkalmazásbeállítással, amellyel többek között a napi kaszálási idő is beállítható. Gyorsan és egyszerűen felállítható, mivel a határolóhuzal a talaj felett helyezhető el. 

Teljesítmény 500 nm 

Vágási szélesség 18 cm 

A vágási magasság 20-60 mm között állítható 

Alkalmazásvezérlés a kaszálási időhöz, esőérzékelő, indítás és leállítás 

Az akkumulátor élettartama kb. 60 perc 

Állítható kaszálózónák 

Könnyen kezeli az akár 35% -os színátmeneteket beleértve a töltőállomást 130 m kerületi dróttal és 180 padlóhoroggal 9x késsel (3x telepítve, 6x csere) 

 A Practixx PX-RRM-500Wi robotfűnyíróval most több idő marad a kert élvezetére, még a fűnyírás közben is, mert a robotfűnyíró különösen csendes, 62 dB-en. A kompakt, 18 cm -es vágási szélességű robotfűnyíró önállóan és önkényesen 500 négyzetméter területre nyírja a füvet. Egy kaszálási ciklus körülbelül 16 órát vesz igénybe. 

Ez azt jelenti, hogy 16 óra elteltével a robot egyszer lekaszálta az egész 500 négyzetmétert. A kaszálási idő 1-3 napra is felosztható, attól függően, hogy a fűnyíró mennyi ideig vagy milyen gyakran nyírja a füvet. Ezenkívül a terület teljesítménye és a kaszálási ciklus nagyban függ a terep jellegétől, a kert elrendezésétől, a kiválasztott vágási magasságtól, a napi kaszálási időtől és az időjárástól is.

A robot WiFi -n vagy Bluetooth -on keresztül csatlakoztatható az okostelefonhoz a fűnyírási idő beállításához, a fűnyírási zónák beállításához, valamint a kezdési és leállítási idők figyelemmel kíséréséhez. Ha az előre meghatározott kaszálási idő alatt esik az eső, a robotfűnyíró visszahajt az állomásra. 

Három óra elteltével ellenőrzi, hogy esik -e még az eső, és folytatja a munkáját, vagy továbbra is várja, amíg eláll az eső. Az akkumulátor élettartama körülbelül 60 perc, a kert jellegétől függően. Sok emelkedő vagy nehéz út, ahol a robotfűnyírónak meg kell állnia és irányt kell változtatnia, több energiát fogyaszt és lerövidíti az akkumulátor élettartamát. 

A robotfűnyíró ezután időben megszakítja munkáját, hogy visszatérjen a töltőállomáshoz. A töltési ciklus körülbelül 120 percet vesz igénybe, majd a fűnyíró folytatja munkáját, feltéve, hogy ez az időpont a beállított kaszálási időn belül van. A szállítási terjedelem a robotfűnyírón kívül tartalmaz egy erős műanyagból készült töltőállomást, 130 m -es határoló kábelt, 180 földi horgonyt és 2 készlet pengét. 

A robotfűnyíró vagy a töltőállomás és a határolóvezetékek felépítése és felszerelése egyszerű és egyszerű. A mellékelt műanyag földelőhorgok segítségével a határolóvezetéket a talaj fölé rögzítik a kerítésektől, teraszoktól, utaktól és gyepszélektől távol, és rögzítik a töltőállomáshoz. Opcionálisan a kábel 3-6 cm mélyen a talajba ágyazható. A robotfűnyíró használatra kész.

- Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült használt termékek. 

149 990 Ft