google473de30d505b2d48.html

Practixx PX-RRM-600Wi robotfűnyíró - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

A Practixx PX-RRM-600Wi robotfűnyíró közepes méretű, legfeljebb 600 négyzetméteres kertekhez alkalmas, és könnyedén kezeli az akár 35%-os lejtést is. Manuálisan vagy automatikusan vezérelhető egy alkalmazásbeállítás segítségével, amely többek között a napi fűnyírási idő beállítására használható. A telepítés gyors és egyszerű, mivel a határolóhuzal a föld felett helyezhető el.

 • Ideális akár 600 négyzetméteres kertekhez
 • Vágási szélesség 180 mm
 • Vágási magasság fokozatmentesen állítható 20-60 mm között
 • Élnyíró funkcióval a tiszta pázsitszélek érdekében
 • Alacsony zajszint - csak 62 dB
 • Akár 35%-os lejtés is lehetséges
 • Vezérlés alkalmazáson keresztül WiFi-n vagy Bluetooth-on keresztül
 • Lopásvédelem egyedi PIN kóddal
 • Digitális kijelző és alkalmazásvezérlés a fűnyírási időhöz, kezdőponthoz, esőérzékelőhöz, indításhoz és leállításhoz
 • Érzékeny akadályérzékelő a gyermekek és állatok védelmére
 • Szállítási terjedelem: robotfűnyíró, gyorstöltő állomás, 130 m-es határolókábel, 180 földelőhorgony, 3 előre összeszerelt kés és 6 cserepenge

Nyírni füvet vagy egyszerűen csak élvezni a kertben töltött időt? Ki a fűnyírót? Jobb holnap, holnap nyírják a füvet... És pár nap múlva már ott állsz a magas fűben, terül a gaz, és a pázsit egyre inkább réthez hasonlít.A Practixx PX-RRM-600Wi robotfűnyíróval most több ideje marad a kertben élvezni, még fűnyírás közben is, mert a robotfűnyíró különösen halk, 62 dB-lel. A kompakt, 18 cm-es vágásszélességű robotfűnyíró önállóan és tetszőlegesen nyírja a füvet 600 négyzetméterig. Egy fűnyírási ciklus körülbelül 16 óráig tart. Ez azt jelenti, hogy 16 óra elteltével a robot egyszer lekaszálta a teljes 600 négyzetmétert. A fűnyírási idő 1-3 napra osztható, attól függően, hogy a fűnyíró mennyi ideig vagy milyen gyakran nyírja a füvet. Emellett a területteljesítmény és a fűnyírási ciklus nagymértékben függ a terep jellegétől, a kert beosztása, a kiválasztott vágási magasság, a napi fűnyírási idő és az időjárás is szerepet játszik. A vágási magasság egyedileg állítható 20-60 mm között. A robot a pázsit szélein is biztonságosan nyír a gyep szintjén, így azokat nem kell külön nyírni. Még a 35%-os lejtőket is könnyedén kezeli.A rendszeres nyírással a pázsit szép, rövid és sűrű marad. Nyíráskor a levágott finom fű talajtakaró rétegként terül el a gyepre, és ott marad természetes védelemként a kiszáradás ellen, és egyben az egészséges talaj tápanyag-tárolójaként. A robotfűnyíró vezérlése manuálisan vagy automatikusan történik az alkalmazás beállításaival. A robot WiFi vagy Bluetooth segítségével csatlakoztatható az okostelefonhoz, így beállíthatja a fűnyírási időt, beállíthatja a fűnyírási zónákat, és figyelemmel kísérheti a kezdési és leállítási időt. Ha az előre beállított fűnyírási idő alatt esni kezd, a robotfűnyíró visszatér az állomásra. Három óra múlva ellenőrzi, hogy esik-e még, és folytatja a munkát, vagy megvárja, amíg eláll. Az akkumulátor élettartama körülbelül 60 perc, a kert állapotától függően. Sok emelkedő vagy nehéz átjáró, ahol a robotfűnyírónak meg kell állnia és irányt kell váltania, több energiát fogyaszt, és lerövidíti az akkumulátor élettartamát. A robotfűnyíró ekkor leállítja a munkáját, hogy visszatérjen a töltőállomásra. Egy töltési ciklus körülbelül 120 percet vesz igénybe, majd a fűnyíró addig folytatja a munkáját, amíg ez a pont a beállított fűnyírási időn belül van. A robotfűnyírón kívül a szállítási terjedelem tartalmaz egy erős műanyagból készült töltőállomást, 130 m-es határolókábelt, 180 földelőhorgonyt és 2 készlet cserepengét.A robotfűnyíró vagy töltőállomása, valamint a határolóvezetékek felépítése és felszerelése egyszerű és egyszerű. A mellékelt műanyag földelőkampók segítségével a határolóhuzalt a kerítésektől, teraszoktól, utaktól és pázsit szélétől távolabb rögzítik a talaj felett, és rögzítik a töltőállomáshoz. Opcionálisan a kábel 3-6 cm mélyen beágyazható a talajba. A robotfűnyíró most használatra kész.

149 990 Ft