google473de30d505b2d48.html

Scheppach RS350 rostagép - forgószita - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

Scheppach RS350 rostagép - forgószita

A Scheppach RS350 forgószita ideális azon lelkes kertészek számára, akiknek nagy mennyiségű talajt, kerti hulladékot, törmeléket és komposztot kell szitálni és finomítani, és el kell különíteni a nagy tömegtől. 

Így az anyagok szétválasztásának feladata egyszerű, gyors és hatékony.  Nemcsak szitál, de talajt és komposztot is összekever. 

Sokoldalúsága végtelen.

A keverési folyamat - és a különböző talajtípusok keverése - a forgószitával is elvégezhető. Ha kertjében, udvarán túl soka kő, ezzel a géppel átszitálhatja a köveket, és visszahelyezheti a kőmentes talajt a kertbe. A gyerekek homokozója is rendszeresen tisztítható, rostázható.

A forgó dob tökéletesen van elhelyezve, így az átszitált anyag beleeshet a dob alatt kényelmesen elhelyezett talicskába. Mivel a dob ferdén van elhelyezve, a nem kívánt durva anyag a forgó dob mögött elhelyezett tartályba esik. Ily módon a szitálás és az elválasztás egyszerre történik.

A forgó szita úgy lett kialakítva, hogy a bemenet teljesen akadálymentes legyen. Így a lehető legkényelmesebbé téve a dob megtöltését.

Alkalmas különféle anyagokhoz, mint például talaj, humusz, homok stb.
Dob dőlésszöge 3 fokozatban állítható
Billenődob gázrugós támasztékkal, helytakarékos tároláshoz
kivehető szűrő,

Kosár-ø 400 mm
Szitadob L 800 mm
Szitanyílás ø 20 mm
Szemméret 10 mm
Méretek L 860 x Sz 660 x Ma 1440 mm
Motor 230V

- Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.  

99 990 Ft