google473de30d505b2d48.html

Scheppach SG 1000 áramfejlesztő - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

A Scheppach SG 1000 áramfejlesztő egy jól felszerelt és helytakarékos gép. Legfőképpen azokon a helyeken használható, ahol nem a nagy és erős eszközöket kell ellátni elektromos árammal, hanem ahol az alacsony súly, a kompakt méret vagy a nagyon alacsony zajszint a fontos tényező. 

Így nagyon kedvelt a lakókocsik és a hajók tulajdonosai körében, illetve azoknál, akik szeretnek különböző szabadtéri tevékenységeket végezni. Kiváló szolgálatot nyújt a hétvégi és a családi házak tulajdonosai számára áramszünet esetén, mint helyettesítő áramforrás (világításnál, hűtőgép üzemeltetésénél stb.) Könnyen megbirkózik pl. az italhűtőkkel is. Az áramfejlesztő kulcsfontosságú eleme a motor és a váltóáramú generátor. A Scheppach, tanúsítvánnyal ellátott, kiváló minőségű váltóáramú generátorokat használ, amelyek elbírják a tartós terhelést is. A gép modern csatlakozási lehetőséggel van ellátva. 

A 4 literes üzemanyagtartály biztosítja- normál terhelés mellett- a közel 6-7 órás üzemelést. Az áramfejlesztő masszív, gumírozott, vibrációt csökkentő lábbakkal van felszerelve. 

További tartozékok a két markolat a könnyű szállításhoz, a feszültség elleni védelem és a 230 V-os aljzat. A kényelmesen indítható, kétütemű motor biztosítja a 650 W-os tartós teljesítményt és 320 V-os váltakozó feszültségnél a maximális 720 W-os teljesítményt.

Motor: 1 hengeres, kétütemű, léghűtéses

Hengerűrtartalom: 63 cm³

Névleges teljesítmény: 1,2 kW / 1,6 LE

Indítás: kézi indítózsinór segítségéve

Üzemanyag: ólommentes (keverék 1:50 benzin/olaj)

Üzemanyagtartály űrtartalma: 4 l

Fogyasztás: kb. 0,6 l/óra 70% terhelésnél

Folyamatos üzemidő: ca. 7 óra

Generátoteljesítmény max. / tartós: 700 / 650 W

Kimeneti áram: 1 x 230 V

Frekvencia: 50 Hz

Túlterhelés elleni védelem: igen

Védelmi osztály: IP 23

Súly: Kb: 16.5kg

Méret: 415mm x 340mm x 325 mm

- Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.


44 990 Ft