google473de30d505b2d48.html

Scheppach SG 2000 aggregátor - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült használt termékek.

A Scheppach SG 2000 inverteres áramfejlesztő - aggregátor - generátor egy jól felszerelt, modern, csendes és helytakarékos áramforrás, amelyhez nyugodtam hozzácsatlakoztathatja nemcsak az általános készülékeket, hanem a legérzékenyebb elektromos berendezéseket is. Az inverter a legmodernebb technológiára alapoz.

A motor összeköttetésben van a váltóáramú generátorral. Ez azonban nem úgy működik, mint a hagyományos generátoroknál, nem közvetlenül látja el árammal a berendezést, hanem először átalakul egyenárammá, és utána a legmodernebb elektronikának, mikroprocesszoroknak és high-tech mágneseknek köszönhetően újra átalakul váltakozó árammá. A vezérelt áram átalakításnak köszönhetően, az ilyen áram görbéje rendkívül egyenletes és szabályos, így nem befolyásolja a motor fordulatszámának ingadozása sem, mint más generátoroknál. Ilyen áramfejlesztőre biztonságosan csatlakoztathatja nemcsak a hagyományos berendezéseket, a fényforrásokat, a hűtőberendezéseket, hanem az összes, mikroprocesszort tartalmazó eszközt is, amelyek érzékenyek az áram minőségére, úgymint, telefonokat, számítógépeket, nyomtatókat, játék joystickokat, modern konyhai eszközöket stb.

A Scheppach generátornak további előnye, hogy Smart Throttle üzemanyag csökkentő funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a motor az alacsony terhelésnél saját maga szabályozza a fordulatszámát. Ennek köszönhetően a hagyományos generátorokhoz képest megtakarítható akár 40%-os üzemanyag mennyiség.

Az áramfejlesztő hasznos tulajdonságai közé tartozik a gép automatikus kikapcsolási funkciója, amely megvédi a gépet a meghibásodástól és a drága javítási költségektől abban az esetben, ha a motorban az olajszint az előírt mennyiség alá csökken, illetve a túlterhelés elleni védelem.

Amennyiben a csúcsminőségű áramfejlesztőt kempingben, hajón, lakókocsiban vagy szabadtéren használja, értékelni fogja a gép nagyon alacsony zajkibocsátását. A gép gumírozott, vibrációt csökkentő lábbakkal van felszerelve. A nagy markolat megkönnyíti a könnyű szállítást, és a kompakt design egyben helytakarékos is.

Motor: 1 hengeres, négyütemű, levegőhűtéses

Hengerűrtartalom: 105,6 cm³

Névleges teljesítmény: 2,0 kW / 2,7 LE

Indítás: manuális, indítózsinór segítségével

Üzemanyag: ólommentes

Üzemanyagtartály űrtartalma: 3,2 l

Fogyasztás: kb. 1,07 l/óra

Feszültségszabályozó: digitális inverter

Generátoteljesítmény max. / tartós: 2000 / 1600 W

Kimeneti áram: 2 x230 V váltakozó áram, 1 x12 V egyenáram

Névleges áram: 7 A (230V)

Frekvencia: 50 Hz

Túlterhelés elleni védelem: igen

Olajszint ellenőrzés: igen

Védelmi osztály: IP 23

Méret: 510 x 295 x 440 mm

Súly: kb. 20 kg

- Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült használt termékek. 

159 990 Ft

Nagy teljesítményű aggregátor: 

Scheppach SG 7000 áramfejlesztő aggregátor

Barkácsgép Center    

Barkács ,  szerszám , barkácsgép , szerszámgép webáruház országos kiszállítással,garanciával.

Vásárlóink a megrendelt terméket személyesen is átvehetik Mátészalkán.