google473de30d505b2d48.html

Scheppach SG 3200 áramfejlesztő 2800 W, AVR szabályozással, vázszerkezetes - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

Scheppach SG 3200 áramfejlesztő 2800 W, AVR szabályozással, vázszerkezetes

Ha nem áll rendelkezésre áramforrás, előfordulhat, hogy áramkimaradás esetén súlyos anyagi károk keletkeznek, vagy az embereknek szükségük lehet az áramra a családi házukban, a lakókocsikban, a hajókon, a hétvégi házukban, vagy az építkezéseken. 

A Scheppach SG 3200 áramfejlesztő teljesítményének köszönhetően sokrétűen használható. 

A tartós 2500 W-os teljesítmény lehetővé teszi nemcsak az ellenárammal működő berendezések áramellátását (izzók, fűtőberendezések, kávéfőzők stb.), hanem egy egész sor indukciós típusú elektromos gép üzemeltetését is (kézi elektromos szerszámok, elektromos szivattyúk, nagyobb elektromotoros gépek stb.), amelyeknél a nagyobb teljesítmény igénnyel kell számolni a motor indításánál és működés közben a motor tekercs veszteség miatt. 

Az áramfejlesztő kulcsfontosságú eleme a motor és a váltóáramú generátor. A Scheppach olyan hitelesített motorokat és generátorokat alkalmaz, amelyek kemény és hosszú tesztelésen mentek át folyamatos igénybevétel mellett. 

Ugyanakkor a Scheppach áramfejlesztők csúcsminőségű automatikus AVR (Automatic Voltage Regulator) feszültségszabályozó rendszerrel vannak ellátva, így az érzékenyebb elektromos berendezések sem károsodnak. 

A 15 literes, nagy üzemanyagtartály, amit vázszerkezet véd, biztosítja a felhasználónak a problémamentes, több órás üzemeltetést. A nagy felfújható kerekek és a fogantyú nagyban megkönnyítik a gép szállítását.


Motor: Benzines (1 henger, 4 ütem, léghűtéses)
Hengerűrtartalom (ccm): 196
Max. teljesítmény (kW/HP): 4,8 / 6,5
Indítás: Kézi
Üzemanyag: Ólommentes
Üzemanyagtartály (l): 15
Olajtartály (l): 0.6
Üzemanyagfogyasztás (becsült) (l/kWh) -
Folyamatos üzemidő 1 tartállyal: Legfeljebb 7 óra
Feszültség szabályozás: Automatikus AVR
Generátoteljesítmény max. / tartós (kW): 2,8/2,5
Kimeneti csatlakozás: 2x230
Kimeneti frekvencia (Hz): 50
Túlterhelés elleni védelem: Igen
Alacsony olajszint elleni védelem: Igen
Voltmérő: Igen
Védelmi mód: IP 23

- Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek. 

119 990 Ft