google473de30d505b2d48.html

Scheppach Tiger 5000 köszörű - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

Scheppach Tiger 5000 köszörű

A Scheppach Tiger 5000 S csiszoló rendszer alkalmas otthoni műhelybe vagy alacsonyabb igénybevételű iparosok részére, akik számára fontos a szerszámok tökéletes élessége. A csiszoló nagy előnye, hogy nagyon egyszerű, de nagyszerű kialakításának és felszereltségének köszönhetően egy teljesen kezdő, vagy tapaszalatlan személy is képes eszközeit tökéletesre élezni eszközeit, ezzel megóvva azokat az esetleges elhasználódástól.

 A pengék, eszközök pontos élezésének lehetőségét a speciális, 200 mm-es csiszolókő biztosítja, amely, a tökéletes eredmény elérése érdekében alumínium-oxiddal dúsított. Ezáltal, az általános anyagok mellett, akár kemény fémek csiszolására is alkalmas. Az apró sorják, egyenetlenségek eltűntetését és a tökéletes végső eredményt a cserélhető bőrkorong biztosítja. 

A gép teste és a korongok elhelyezése nagyon stabil, az indukciós motor szénkefék nélkül működik, ezáltal jobb teljesítményű, karbantartás nem igénylő és nagyon halk. A vizestartály masszív műanyagból készül. A gép gumitalpakkal rendelkezik. Standard tartozékként a csomag tartalmaz egy szögmérőt, egy befogó perselyt és egy csomag csiszolópasztát. Igény esetén számos további tartozék pedig utólag megvásárolható.

Motor 230 V / 50 Hz, indukciós
Csiszolókorong mérete :(mm) 200x40
Fűrészlap fordulatszám :(ot/min) 115
Teljesítmény :(W) 150
Súly :(kg) 8.50

Magasság (m): 460.00
Hosszúság (h): 270.00
Szélesség (sz): 310.00 

- Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek. 


42 990 Ft