google473de30d505b2d48.html

Scheppach Triks S mechanikus seprőgép - Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

Scheppach Triks S mechanikus seprőgép

A Scheppach Trike-S hatékony kézi seprőgép kategóriájában a csúcsot képviseli. Felejtse el a hagyományos seprűt, hátfájást és fáradságos munkát. Ezzel a készülékkel még a sepregetés is szórakozás lesz. 

Az udvar, kocsibeálló, terasz, garázs vagy más felület a házban vagy a ház körül mindig példásan tiszták lehetnek, erőfeszítés nélkül. Ugyanakkor használhatja vállalkozásához is, tisztán tartani, vagy összetakarítani a munkahelyet. Az egyedi, szabadalmaztatott seprő rendszer két tartós oldalsó keféből és középső keféből áll. 

Az oldalsó keféknek köszönhetően, a gép könnyedén elbánik a sarkokban, peremek mentén vagy más, nehezebben megközelíthető helyeken található szennyeződésekkel is. 

A szemetet hatékonyan összegyűjti a nagy, 22 literes tartályába, így nincs szükség gyakori ürítésre. A 65 cm-es munkaszélességnek köszönhetően, óránként akár 2000 m² tisztítható meg. A készülék alacsony súlyának hála, könnyen manőverezhető. 

Ergonomikus, összecsukható tolószárral rendelkezik, amely két pozícióba állítható. Mindez azt is jelenti, hogy a tárolása is egyszerűen megoldható.

Munkaszélesség: 650 mm

Gyűjtőtartály: 22 l

Munkateljesítmény: kb. 2000 m²/óra

Méretek: 593 x 650 x 236 mm

Súly: 7,8 kg

- Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek. 

19 990 Ft