google473de30d505b2d48.html

Scheppach TW 1200 Szerszámos kocsi, műhelykocsi -Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

Scheppach TW 1200 Szerszámos kocsi, műhelykocsi

  • Praktikus 2 az 1-ben funkció: kivehető szerszámosládából és alapszekrényből áll
  • 70 darabos szerszámkészletet tartalmaz
  • Sima futású kerekek
  • Zárható a szerszámok biztonságos tárolása érdekében
  • Öt nagy, extra masszív és sima fiók
  • Nagy tárolóhely a műhelykocsin
  • Kivágások további rögzítési és tárolási lehetőségekhez
  • Fogantyúk a könnyű szállítás érdekében

Mindig kéznél van a megfelelő szerszám a Scheppach TW1200 2 az 1-ben műhelykocsi ideális segítő a műhelyben és a garázsban. 

Minden eszköznek megvan a maga helye, ezért mindig kéznél van. 

A kivehető szerszámosládának köszönhetően a 70 darabos szerszámkészlet különösen könnyen szállítható. 

Rugalmasságának köszönhetően a műhelykocsi habozás nélkül használható nehezebb munkadarabok tárolására is.

Súly 31, 17 kg
Széles 0, 32 m
hossz 0, 57 m
Magasság 0, 67 m

Praktikus 2 az 1-ben funkció: kivehető szerszámosládából és alapszekrényből áll

70 darabos szerszámkészlettel
Sima kerekek

Zárható a szerszámok biztonságos tárolása érdekében
Öt nagy, extra stabil és gördülékenyen működő fiók
Nagy tárolóhely a műhelykocsin
Kivágások a további rögzítési és tárolási lehetőségekhez
Fogantyúk a könnyű szállítás érdekében
Minden egy helyen és mindig kézre áll a TW1200 2 az 1-ben műhelykocsival a műhelyben lévő összes eszközt egyszerre oda lehet vinni, ahol az akció zajlik. Ez kiküszöböli a műhelyben való sétálással egy megfelelő csavarkulcsot vagy kiegészítő fogót.
A Scheppach praktikus szerszámos kocsija két egységből áll - egy szerszámosládából és az alapszekrényből -, amelyek kombinálva vagy külön-külön is használhatók: A szerszámosláda kivehető, és szükség esetén az alapszekrényben tárolható. Ez azt jelenti, hogy a TW1200 különösen egyszerűen és helytakarékosan elrakható, ezért ideális választás kis műhelyek számára is.
A műhelykocsi 70 alkatrészt tartalmaz. Többek között olyan elterjedt eszközöket tartalmaz, mint például kalapács és műanyag kalapács, kilenc kombikulcs, hat hornyos csavarhúzó és egy fázisvizsgáló, négy biztosítékfogó és egy csőkulcs, két megfordítható racsnis különböző dugókulcs betétekkel, univerzális csatlakozás, hosszabbítók és csúszó adapterek, imbuszkulcs készlet és további tárolási lehetőségek.
A nagy tárolóhely lehetővé teszi a gyakran használt szerszámok biztonságos tárolását. Így még könnyebben elérhetők anélkül, hogy kinyitnák a fiókokat, vagy a nyitott fiókok miatt helyet veszítenének a műhelyben.
A szerszámosláda négy tágas, gördülékeny fiókkal és praktikus fogantyúval rendelkezik a könnyű szállítás érdekében. 450x240x325 mm-es méretének köszönhetően könnyen és egyszerűen elhelyezhető az alsó szekrényben. Az alsó szekrény mérete 515x280x630 mm, és van egy további nagy fiók. Minden fiók teljesen kihúzható, ami azt jelenti, hogy a szerszámok könnyen hozzáférhetők.
Négy simán futó univerzális kerék és egy további fogantyú az alapszekrényen megkönnyíti a TW1200 mozgatását. Az egyik kerék reteszelő funkcióval rendelkezik a biztonságos parkolás érdekében. A szerszámosláda zárral is fel van szerelve. Ily módon a szerszám biztonságosan elrakható és lopás ellen védett.

Termékeink szállítás, vagy csomagolássérült termékek.

74 990 Ft